Tisztelt Lakosság!

 

Értesítem Önöket, hogy a Közlekedésbiztonság fokozása – Sümeg körforgalmi csomópont kialakítása című pályázat keretében az Árpád u. – Kossuth L. u. – Petőfi S. u. – Flórián tér kereszteződésében folytatódik a körforgalom közműkiváltásának építési munkálatai.

A Kossuth utca a közlekedő járművek számára továbbra is korlátozottan lesz járható. A kivitelezés idejére a biztonságos munkavégzés miatt a Kossuth utca a Rendeki utca – Jókai Mór utca felől érkezők számára zsákutcává válik. Az Árpád utca – Kossuth utca – Flórián tér – Petőfi utca kereszteződése felől teljes útzár lesz, onnan behajtani nem fognak tudni.

Megkezdi a kivitelezési munkát a villamosvezetékek kiváltásáért felelős cég is 2019. augusztus 15-étől az Árpád utcában, ahol az út átvágása fog megtörténni két szakaszban és párhuzamosan fog dolgozni a két kivitelező cég. Így rövid ideig az Árpád utca fél sávon lesz járható.

Továbbá sebesség korlátozó táblák kerülnek kihelyezésre és a gyalogos forgalom biztonságosabb elterelése történik meg.

A kivitelezés során folyamatos tájékoztatást nyújtunk Sümeg Város honlapján (www.sumeg.hu), a http://kozlekedes.sumeg.hu/hirek/ oldalon a forgalmi rend változásáról, illetve kérjük, hogy fokozott figyelemmel kísérjék a kihelyezésre kerülő korlátozó és irányító közlekedési táblákat.

Tisztelettel kérjük együttműködésüket, türelmüket és megértésüket, hogy egy biztonságosabb közlekedési csomópontot hozhassunk létre.

 

 

                                                                                                                              Végh László
 polgármester